Kapitel 14

FacebookFotky na zdiFacebook
 
Idag hade vi det riktigt varmt, 35 grader och strålande sol. Jag satt på poolkanten med benen i vattnet och bara njöt av värmen. Ulrik låg i en solstol bakom mig och solade, trodde jag. Istället puttade han i mig i poolen och gjorde sedan bomben precis jämte mig, han tog ett stadigt grepp om mig och sedan dök han ner under vattnet, jag följde efter honom. Han tog tag i mig där nere och kysste mig mjukt, sedan drog han med mig upp. Han gick runt och bar på mig i vattnet, jag skvätte lite vatten på honom i ansiktet. Han släppte ner mig och började skvätta på mig, jag flinade åt honom och gick sedan mot stegen när han tog tag i min bakifrån och drog ner mig i vattnet.
 
Jag låg och solade när jag hörde att Ulrik började sjunga, jag satte mig upp i solstolen och tittade på honom.
"I put my sunglasses on" Sjöng han och gjorde en grimas åt mig. Jag skrattade åt honom, han gick emot mig.
"Var det roligt? Va? Va?" Sa han och kittlade mig.
Mellan skratten fick jag bara fram små ljud.
"Ja, ja det var det"
Han log och gick sedan och köpte dricka i baren.
 
Efter en dag vid både poolen bestämde vi oss för att gå på en fotbollsmatch, eller bestämde och bestämde.. Ulrik hade bokat biljetter till El Clasico, det vill säga när Barcelona och Real Madrid möts, hemifrån.
 
Jag rotade igenom min resväska för att hitta något att ha på mig, jag letade fram en klänning, och matchade den med ett par Jeffrey Campbell skor, och lockade sedan mitt hår.
Style » GOGONA.GETumblrBeautiful People
"Wow, du är vacker" Sa Ulrik när han kom ut ur från badrummet.
Jag blev lite generad och log mot honom.
"Jag kan inte säga mer än detsamma, snygging" Jag gick fram till honom och la mina armar runt hans nacke, han förflyttade ner sina händer på mina höfter och kysste sedan mig.
 
Det var väldigt mycket liv utanför stadion, många poliser och mycket småbråk. Jag höll Ulrik i handen, rädd som jag var. Vi ställde oss i kön väldigt långt fram så vi fick nästan gå in först, vi fick riktigt bra platser så man såg åt båda hållen bra.
 
Matchen drog igång, Real Madrid startade matchen bra och satte redan 1-0 efter 4minuter, jag blev arg och Ulrik retade mig. Jag slog till honom, och satt och tjurade. Men det varade inte länge, för i den 13:onde minuten kvitterade Messi, ett snyggt mål i krysset. Då var det jag som retade Ulrik.
 
Matchen slutade 3-1 till Barcelona, hela vägen hem kunde jag inte prata med Ulrik, han var sur på Real och på mig, för att jag hade retat honom så mycket. Väl hemma på hotellrummet började humöret komma tillbaka.
"Jag kanske borde börja heja på Barca ändå" Sa han när vi låg bredvid varandra i sängen.
"Ja, det tycker jag verkligen din surpuppa" Han puttade till mig. Jag gick in i badrummet och satte upp håret i en knut, och tvättade sedan bort sminket, och gick sedan ut till Ulrik igen.
"Vet du Josefin?" Sa han.
"Nej, vadå?"
"Du är precis lika vacker utan smink"
"Åhh"
Jag gick fram till honom och kysste honom, och kröp sedan ner i sängen bredvid honom. Jag låg med huvudet riktat mot Ulrik, och han låg med sitt huvud mot mig. Vi log mot varandra, och det pirrade i min mage hela tiden. Han var så fin och jag älskade verkligen honom.
 
Ulriks perspektiv
Jag kollade henne djupt in i ögonen, de klarblåa ögonen som jag var helt kära i. Jag la min hand mot hennes kind och smekte den försiktigt.
"Ett halvår, precis nu. Det var detta klockslaget jag frågade om du ville bli min" Sa jag tyst. Hon nickade mot mig, och fällde en tår.
"Varför gråter du?" Undrade jag.
"Jag vet inte, jag är bara så glad att jag har dig. Att du är min, jag älskar dig så mycket Ulrik"
"Jag älskar dig också, min fina"
Jag kysste henne, hon besvarade kyssen, jag la mig över henne och satte händerna i sidan av sängen för att inte hon skulle få all tyngd på mig. Jag kysste hennes hals, hon drog av mig min tröja och drog sina händer över min brunbrända mage.....
 
Josefins perspektiv
Jag låg med huvudet mot hans bröst, han låg och pillade i mitt hår, sedan kom jag på det.
"Ulrik! Jag glömde ta mina piller!!" Skrek jag.
"Vänta vänta, ta det lugnt"
"Nej, det är inte lugnt"
Jag tog upp mobilen och slog hemnumret, mamma svarade.
"Varför ringer du mitt i natten älskling?" Sa hon.
"Mamma, mamma! Jag glömde ta mina piller, vad ska jag göra?"
"Lugna ner dig, jag packade ner ett par specialpiller du kan ta efteråt om du glömt.."
"Åh, du är räddaren i nöden. Puss älskar dig"
 
"Vad var det jag sa?" Sa han när jag kom in till sovrummet igen.
Jag räckte ut tungan åt honom och la mig sedan bredvid honom..
_________________________________________________________________________________________
Så! Vad tycker ni om kapitel 14? Kommentera!
 
Tack för kommentarerna, det värmer. Fortsätt så ♥

Kapitel 13

Ulzzang!fashion, pink, shoes - inspiring picture on Favim.comMichelle
Klockan var 5 på eftermiddagen, jag var färdigfixad så vi kunde åka in till stan. Utanför hotellet stog flera taxibilar så det var bara att välja en.
 
Det var mycket fint inne i Barcelona, rent på gatorna och trevligt. Det satt flera personer som spelade bra musik utmed väggarna på byggnaderna, Ulrik gav mig en peng som jag gick fram och la till en liten pojke som spelade ukulele. Han log mot mig och sa något på spanska som jag inte förstog.
"Ulrik, vad betyder "Gracias"?"
"Jag tror typ det betyder tack på spanska"
Jag nickade mot honom, vi gick hand i hand på de smala gatorna, det sista jag ville va att komma vilse på alla kringilikrok vägar.
 
Vi gick in i en butik som sålde mycket mycket skor, Ulrik gick släpandes efter mig och suckade lite då och då.
"Du får faktiskt stå ut med detta" Sa jag.
Han grimaserade mot mig. Jag hittade ett par skor som jag blev helt tokig i, Ulrik betalade åt mig och sedan gick vi vidare. Jag gick med Ulrik in i en butik som sålde en massa snygga herrkläder, jag var smakprov åt honom och valde ut ett par blåa skor, blå jeans och en baseballjacka.
 
Medans Ulrik var inne i en butik som jag tydligen inte fick följa med in i satt jag på en bänk och åt en glass utanför. Folk gick och stirrade på mig hela tiden som om dem aldrig hade sett en svensk tjej förut.
 
Klockan var nio på kvällen, jag låg i sängen och sms:ade med mamma.
"Hej älskling, har ni det bra?"
"Vi har det toppenbra, vädret är suveränt och shoppingen är grym ♥♥!! Saknar er puss"
"Vad bra, vi saknar dig med. Gabriella med familj är här på besök, dem hälsar. Puss"
 
Jag la ifrån mig mobilen och gick in till Ulrik som låg i soffan och kollade på tv. Det var fotboll. Barcelona mot Real Madrid, Ulrik höll på Real och jag på Barca. Barcelona ledde med 3-1. Jag slängde mig på Ulrik och han skrek till lite. Jag kysste honom, han besvarade kyssen mjukt.
"Du borde börja heja på Barcelona din svikare" Sa jag.
"Meslaget" Sa han till svar, jag knuffade till honom lite. Han tog tag i mina höfter och lyfte sedan upp mig, han slängde ner mig i sängen och kastade över täcket över mig.
"Här kan du gott ligga tills du har börjat heja på Real" Sa han och skrattade, sedan gick han in till tv:n igen.
Vi kunde ha sådanahär härliga småtjaffs nästan hela tiden, men det var bara kul.
 
Jag sprang in till honom igen och kastade täcket och en massa kuddar på honom.
"Nu du, din skitunge" Sa han och reste sig upp. Jag sprang in och la mig i sängen med huvudet nerborrat i en kudde, Ulrik kom strax efter mig han slängde tillbaka allt på mig, jag vände mig om och han tryckte ner sitt ansikte mot mitt och naffsade mig lite så det kittlades.
"Nej, Ulrik! Sluta, åh dummer!" Skrek jag.
"Jag äääälskar dig" Sa han bara. Han la sig sedan bredvid mig, jag satte mig på honom och flätade sedan in mina fingrar i hans.
"Du är så fin" Sa han och tog bort en hårslinga som hängde ner över mitt ansikte. Jag böjde mig ner och kysste han, sedan somnade jag mot hans bröst.
 
Jag vaknade upp intill Ulrik, idag var det våran dag. Idag har vi varit ihop i 6månader, ett halvår. Han låg och pillade i mitt hår och kysste sedan min hårbotten innan han gick upp.
"Klockan är mycket, upp och hoppa" Sa han. Jag gick upp och tog på mig min bikini, Ulrik ropade på mig och jag gick in till honom. Jag satte mig i soffan bredvid honom, han tog fram en stor present och gav sedan den till mig.
"Öppna" Sa han. Jag slet av pappret som satt runt kartongen och öppnade sedan, där i låg ett par skor och en klocka. Jag blev så glad att jag hoppade av glädje, både klockan och skorna kollade jag på igår men jag tyckte att båda var för dyra.
"Ulrik, fattar du hur mycket du betyder för mig? Att du köper detta till mig, du är världens bästa. Jag älskar dig så himla mycket" Sa jag och kramade om honom, sedan tog jag fram ett paket som var till honom från mig.
 
Han tog emot paketet och öppnade det försiktigt, i paketet låg ett halsband med bokstaven "J" som i "Josefin", och en klocka som han hade önskat sig.
"Åh, världens finaste Josefin" Sa han. Han tog upp halsbandet och gav det till mig för att jag skulle kunna sätta på honom det, han passade perfekt i det. Han kysste mig.
❥Tell me, what is love?Classic Luxury Christian Louboutin Daffodil 160mm Heels 60mm Platform Black Leather Pumps Hot SaleInitial Mood Necklace | Claire'sclean and classy ▲ .Jennie Hallström -Tumblr
"Ulrik, det här halvåret har varit det bästa i mitt liv. Jag hoppas att det blir många många fler" Sa jag och kramade om honom bakifrån när han stog i spegeln. Han vände sig om emot mig.
"Det blir det, det lovar jag" Sa han och drog sig närmare mig och kysste mig sedan.
_________________________________________________________________________________________
Hej på er! Kapitel 13 ute, hoppas ni gillar det!
Tack ännu en gång för kommentarerna, ni blir allt bättre på att kommentera hihi, fortsätt så!
Över 10 kommentarer till nästa? Ni klarar det woho! ♥

Kapitel 12

the latest ideas: Impress Rubber StampsInstagramEvery siren is a symhony.
 
5 månader senare
Tiden gick fort, om två dagar har jag och Ulrik varit tillsammans i ett halvår, sex underbara månader.
"Ulrik är här" Skrek mamma från nedervåningen.
 
Ulriks perspektiv
"Vad tror du hon kommer tycka om detta?" Frågade jag Josefins mamma.
"Hon kommer att bli riktigt glad ska du få se, hon älskar överraskningar.
Jag log och gick sedan upp för trappan och in på Josefins rum, hon ställde sig upp direkt och jag gick fram och kysste henne.
"Läs detta kortet" Sa jag och satte mig i sängen bredvid henne.
 
Josefins perspektiv
Jag tog emot kortet och öppnade det försiktigt och började läsa.
"På torsdag har vi varit tillsammans i ett halvår, vi måste väl fira det på något speciellt sätt? Så jag tänkte att dessa biljetter nedan kunde vara till hjälp, vad säger du?"
Jag kollade ner på kortet, det fanns två biljetter där det stog: Från: Göteborg Till: Barcelona.
 
Ett glädjerus spred sig genom hela min kropp.
"Ulrik, fattar du hur underbar du är?"
Han log och jag kysste sedan honom om och om igen.
 
Det var dags att åka. Jag tog farväl av min familj och sedan körde pappa oss till Landvetter.
Jag kramade om honom sedan gick vi till incheckningsdisken, Ulrik tog hand om allt, han hade tydligen flugit ensam flera gånger innan vilket inte jag hade. När allting var färdigt gick vi igenom en kontroll, och sedan hade vi fri tid. Vi gick runt och kollade i lite olika affärer och fikade på ett mysigt café.
 
"Barcelona ombordsstigning om 10minuter, gate 18c" Ropade de ut i högtalarna, vi gick mot gaten och ställde oss i den långa kön.
 
Jag gillade verkligen inte att flyga, särskilt inte i starten. Ulrik höll min hand och det kändes genast mycket bättre.
 
Vi var framme på hotellet några timmar senare, det var riktigt varmt ute, jag satt i en soffa medans Ulrik checkade in oss på hotellet. Vi tog sedan hissen upp till översta våningen och gick in på vårat hotellrum. Ulrik hade beställt ett av de finare rummen.
 
Jag gick ut på balkongen, det var en otrolig utsikt över hela poolområdet och havet, solen stekte och jag ville bara ut direkt.
∞ -Savvy Home-
Ulrik kom smygande bakom mig och kramade om mig bakifrån, han kysste mig i nacken.
"Det är kommer bli underbart" Sa han och kramade om mig ännu hårdare.
"Jag fattar fortfarande inte att du gör det här för mig, jag älskar dig så mycket Ulrik"
"Jag älskar dig också min Josefin"
 Våra läppar möttes i en fantastisk kyss, och jag var så himla lycklig.
 
Natten var lugn, sängen var skön så allt var okej.
"Ulrik, upp och hoppa. Hotellfrukosten stänger om en halvtimma"  Sa jag medans jag slet och drog i honom.
"Jaja" Fick jag bara till svar hela tiden.
Medans han låg och drog sig bytte jag om till bikini och drog sedan på mig ett par shorts och ett linne över.
"Men Ulrik, gå upp nu din lilla bebis!"
"Va?"
"Åh du är makalös" Jag försökte dra upp honom men han var tydligen för stark för mig, istället drog han ner mig så jag hamnade gränsle över honom.
"Bara en puss först" Sa han och jag pussade honom.
 
Vi gick ner till hotellets matsal pch plockade åt oss av alla godsaker som fanns att välja på.
 
Jag sprang upp och hämtade min kamera på rummet sedan begav vi oss ner till stranden, det var inte alls så mycket folk. Vattnet var alldeles klarblått och vågorna svepte in över land.
 
Vi bad en främmande kvinna ta ett kort på oss så jag skulle kunna uppdatera lite på Instagram, jag la in bilden och skrev sedan "Med världens bästa pojkvän i Barcelona, love life ♥" 
Han lyfte upp mig och sprang sedan ut med mig i vattnet, det var höga vågor och varmt vatten. Han höll mig i sin famn och då och då kysste han mig. Han släppte ner mig i vattnet, jag sträckte armarna om hans hals, han la sina händer på mina höfter och sedan kysstes vi, en svåg svepte över oss så vi båda hamnade under vattnet.
TumblrLive laugh Believe;♥Facebook
 
Ulrik gick och beställde två drinkar till oss, vi låg i solen och stekte. Han kastade sand på mig.
"Ulrik lägg av" Sa jag. Han skrattade åt mig och fortsatte.
"Ulrik, sluta då!"
 Han naffsade mig på magen så att jag skrek, sedan kittlade han mig under fötterna.
"Att jag orkar med dig" Sa jag sedan och suckade.
"Ja, det är konstigt det" Han kysste mig igen och jag var världens lyckligaste tjej i världen just nu.
_________________________________________________________________________________________
Igår hade jag fullt upp, hann inte med något! Idag har jag med haft fullt upp, men det är sommarlov så kunde lika gärna skriva så här sent med. Jag menar, jag har ju också en fritid.
 
Vad tycker ni om delen? Jag kände lite stress så det var inte den bästa men jag gjorde mitt bästa just nu. Kommentera !
Vill bara tacka för era underbart fina kommentarer, hoppas ni vet hur mycket det betyder för mig!

Kapitel 11

Ao infinito e alem ∞Brynn Albers (brynnalbers) on PinterestLove it
 
Ulrik stog inne på toaletten och fixade håret, dörren var öppen och jag såg verkligen hur koncentrerad han var. Jag gick dit och kramade om honom bakifrån.
"Vet du vad som är hemskt Ulrik?"
"Nej?"
"Vi har inte en ända bild på oss två"
Han skrattade.
"Då tar vi en då"
Jag tog fram min mobil och la ena armen om honom och sedan klickade jag på "ta kort". Den blev helt perfekt och det såg ut som att vi va riktigt kära, jag frågade honom om jag fick lägga ut den någonstans, han svarade att alla kommer ändå få reda på vårat förhållande snart så det är okej. Jag la in den på instagram. "Jag älskar dig min Ullegulle, bääääääääst ♥" Kommentarer rullade in: "Är du och Ulrik tillsammans?" "Åh, är ni ihop?" "Va, grattis" "Avis på dig"
 
"Snart kommer det att stå i tidningen" Sa han.
"Gör det något? Frågade jag.
"Nej" Sa han och kysste mig lite lätt.
 
3 dagar senare.
Vi packade ner det sista i resväskorna och gick sedan mot tågstationen, jag gick in på Pressbyrån och köpte en Expressen och en loka. Vi gick in på tåget och satte oss, jag började bläddra i tidningen.
 
"Ulrik!! Titta här" Sa jag och pekade på ett stort reportage på två stora sidor. Det var nämligen bilden på oss två och en annan smygbild som någon hade tagit när vi var ute på stan och shoppade. Med stora svarta bokstäver stog det "ARTISTEN ULRIK MUNTHER, 18 HAR FÅNGAT FÖRE DETTA UNGDOMSSTJÄRNAN I ORIENTERING, JOSEFIN BERGSTRANDS, 17 HJÄRTA" "Josefin la in bilden på sin privata Instagram, många blev såklart nyfikna, hon skrev att hon älskade honom så då var det inget snack om saken. Ulrik erkände igårkväll i en intervju att dem var tillsammans, och att han älskade henne. Vi hoppas att flickidolen har hittat sin livs kärlek"
 
Ulrik hade nämligen varit på en intervju igårkväll där han berättat det.
 
Jag kom hem vid klockan åtta på kvällen, både mamma och pappa kom och mötte mig i dörren.
"Hej gumman, har du haft det bra?" Sa mamma och drog in mig i en kram. Jag svarade ja och kramade sedan om pappa.
"Vi såg dig och Ulrik i tidningen" Sa pappa.
"Ja, pappa började nästan gråta när han såg hur lyckliga ni var tillsammans" Tillade mamma.
"Åh pappa" Sa jag och höll om honom hårdare.
 
Jag gick upp och satte på datorn, jag loggade direkt in på Skype och Ulrik var inloggad. Han startade ett samtal med mig direkt.
"Hej min vackra" Sa han, jag älskade att höra hans röst genom Skype.
"Hej älskling, jag hinner inte snacka så länge. Kan vi ses imorgon tror du?"
"Det blir perfekt, hur gör vi?"
"Ehm.."
 
Vi bestämde att han skulle komma till mig. Jag flätade mitt hår och bytte sedan om till mjukisdress och gick sedan ner till mamma och pappa. Jag satte mig bredvid mamma och lutade huvudet mot hennes axel.
"Hur är det älskling?" Sa hon.
"Bara bra, jag är bara så lycklig"
"Jag är glad att du är det. Jo jag kom och tänka på en sak, nu när ni har ett sådant seriöst förhållande, är det inte mest att jag ordnar lite piller till dig?" Jag skrattade, men tänkte sedan att det kanske var bra att ha.
"Ehm, mamma. Visst, ifall ifall"
"Ja, jag menar du är ju 17"
 
Ulrik hade redan kommit, jag skyndade mig ner för trappan. Han stog och pratade med mina föräldrar. "Hej sötnos" Sa han och jag gick fram till honom, han gav mig en kyss. Mamma log mot oss.
 
Vi gick upp på mitt rum, jag satte mig på min säng. Ulrik gick mot mig och sökte mina läppar, han kysste dem mjukt och jag besvarade kyssen. Han lyfte upp mig och la sedan ner mig i sängen, han började kyssa min hals, och nu fattade jag verkligen vad som skulle hända..
_________________________________________________________________________________________
Så! Ännu en gång, tack för alla fina kommentarer!
Över 7 kommentarer till nästa? Det klarar ni, alla fina! :)

Kapitel 10

Pinnwand-FotosNever lose hopeGedanklich !
 
Jag och Ulrik hade bestämt oss för att åka in till min syster Gabriella som bor på Lidingö. Jag hade redan ringt och pratat med henne så det skulle gå bra. Ulrik satt inne i vardagsrummet och kollade på tv.
"Är du färdig älskling?"
Han nickade och vi gick mot busshållsplatsen som låg en bit ifrån lägenheten.
"Så hur gamla är ungarna?"
"Wendela är 3år och Maximilan är bara några månader"
"Är de blyga?"
"Nej, Wendela är inte det minsta blyg. Maximilian gör ju inte så speciellt mycket, haha"
Ulrik var faktiskt lite nervös över att träffa dem.
"Vad heter deras pappa då?"
"Han heter Victor och kommer från England, han är 28år och stenrik"
 
Bussen stannade på en busshållsplats som låg en liten bit ifrån deras hus så vi gick gå en liten bit. Solen lyste igenom de gröna bladen på träden och fåglarna kvittrade.
 
Deras hus såg annorlunda ut sen när jag var här sist, de hade nog hunnit med en massa renoveringar. Vi plingade på, Wendela kom och öppnade.
"Josefiiiiin" Skrek hon och hoppade upp i mitt knä.
"Hej sötnos" Jag släppte ner henne och hon gick faktiskt fram och kramde Ulrik med, Ulrik kramade tillbaka och han log åt mig, jag log tillbaka sedan tog jag tag i hans hand och vi gick in till vardagsrummet. Gabriella satt och ammade Maximilian och Victor fixade fika.
"Hello Victor" Sa jag, jag brukade prata engelska med honom även fast han förstog lite svenska.
"Oh, hi Josie. Your boyfriend Ulrik, right?"
"Yes"
Han gick fram och hälsade på honom.
"Victor, Gabriellas boyfriend"
"Hello Victor, Ulrik"
 
Victor dukade fram fikan och vi satte oss ner i soffan. Tvn var på, Manchester United spelade, Victor är bror med Wayne Rooney som spelar där, det var därför. Jag Gabriella satt och snackade om precis allting, hon var verkligen en person som jag kunde snacka med allting om.
"Jag är glad att du hittar kärleken Josie" Sa hon.
"Åh, tack"
"Jag hoppas ni är lyckliga tillsammans, ni ser så ut iallafall"
Både jag och Ulrik log och kysste sedan varandra.
 
Medans jag och Gabriella satt på altanen och pratade var Ulrik, Victor och Wendela nere vid havet. Jag hade Maximilian i mitt knä, han log hela tiden. Jag blev så glad när han blev glad.
"Bebisar är verkligen underbara, jag längtar tills det blir min tur"
"Ja, dem är så härliga"
 
Vi tog adjö av varandra för det skulle nog dröja ganska länge tills vi fick träffa varandra igen, Ulrik följde med mig in på Ica för jag behövde köpa tamponger.
 
När vi kom hem så gick vi och borstade tänderna direkt och la oss sedan i sängen.
"Vad tyckte du om denna delen av min familj?"
"Superhärliga måste jag säga, Wendela var verkligen inte blyg ett smack och Victor, han var riktigt trevlig"
"Åh, det kändes bra också, jag längtar tills jag har några små barn som springer omkring och busar medans jag står i köket och lagar mat"
"Du är inte den enda, jag trodde faktiskt inte att bebisar var så härliga. Om något år så, har jag sagt det? Jag vill bli en ung pappa"
 
"Och.. Jag vill att du ska bli mamma till mina barn"
Sa han precis det där? Det värmde i mig, han var så himla fin. Jag kände att det verkligen var han jag ville leva tillsammans med och skapa en framtid med.
 
Jag satte mig gränsle över honom och höll mina händer på hans solbruna mage, han höll sina händer placerade på mina höfter och jag böjde mig sedan ner för att ge honom en kyss, han puttade väck mig och jag rullade åt sidan då han la sig över mig och satte i händerna i sängen för att inte lägga all sin tyngd på mig, han kysste mig passionerat och försiktigt särade jag på läpparna besvarade kyssen.
 
"Du är världens bästa, jag älskar dig. Godnatt"
"Jag älskar dig också, godnatt sötnos" Sa han och gav mig en godnattkyss, sedan släckte han lampan.
__________________________________________________________________________________________
Om ni läste mitt förra inlägg så raderades allt! Jag skrev detta för att jag kände att ni varit så duktiga på att kommentera! Ni är bäst, ni gör mig stark och jag vill bara skriva mer mer mer! Grymma är ni. Så vad tycker ni om denna delen? Mest skriven i panik, hihi!

hata hata hata

Åh skit blogg.se !!! När jag skulle spara världens längsta del så kommer det ju såklart "Webbsidan kan inte visas" Blir så jä*la förbannad gud! Skrev en skitlång del, måste smälta detta nu haah. Kommer imorgon istället, hoppas ni förstår min situation just nu... !

Kapitel 9

uma-por-dia-2010: i love u 03Google Afbeeldingen resultaat voor http://data.whicdn.com/images/26809732/tumblr_lw929cJt4m1qhy58zo1_500_large.jpgLove Beautiful Photography
När jag vaknade nästa morgon hade jag ingen Ulrik bredvid mig. Det låg en lapp på nattduksbordet.
"Är och jobbar på en ny platta, kommer hem i eftermiddag. Det finns frukost i kylen. Älskar dig puss!"
 
Jag skrynklade ihop lappen och steg sedan upp. Jag tog ett äpple som låg i kylen och satte mig sedan i soffan.
 
Efter en stund bestämde jag mig för att gå ut på stan, jag drog på mig mina kläder och letade reda på mitt visa kort, sedan gick jag ut. Jag visste inte vart jag skulle men jag fortsatte att gå på den gatan vi bodde på, jag kom ut till en korsning, jag tog höger och sedan kom jag in bland en massa affärer som låg efter varandra på gatan.
 
Efter en stund kändes det som att jag hade gått runt i tusentals butiker för jag hade shoppat ganska mycket, jag gick in på espresso house och köpte en latte, sedan satte jag mig på en parkbänk. Min mobil ringde, jag tog upp den. På displayen stog det "Ulrik".
"Hallå"
"Hej älskling, vart är du?"
"Haha, och det tror du jag vet? Jag är typ utanför espresso house, det som ligger nära din lägenhet"
"Jag tror jag vet var, jag kommer dit puss"
"Puss"
 
Bara några minuter efter så kom Ulrik, han satte sig bredvid mig och gav mig en kyss.
"Är du inte pank snart?" Undrade han.
"Nejdå, och jag är inte färdig än, jag har en massa affärer kvar. Du får vara mitt smakprov" Han skrattade, jag gick och slängde min latte, när jag kom tillbaka tog han min hand och vi började gå.
"Jag bara måste gå in här" Sa jag och nickade mo Topshop, jag drog med honom in. Jag haffade åt mig två bikinisar och ett par glittriga pumps, jag sprang in och ut i provrummen för att visa Ulrik.
"Vad tycker du? Var den fin?"
"Den var riktigt fin, du är riktigt fin" Jag log och bytte om till mina kläder igen, sedan gick jag och betalade.
 
FacebookFacebookshoes / pumpsThat's FashionGoogle Αποτελέσματα Eικόνων για http://data.whicdn.com/images/9646576/tumblr_lkut7scfnm1qa0qs9o1_500_thumb.jpgYOUR FASHION INSPIRATION: Nika ♥
 
När vi ändå var ute gick vi och beställde en pizza som vi kunde dela på, jag sprang in en snabbis på Ica och köpte en fanta, sedan gick vi hem igen. Vi satte oss vid tvn och åt pizzan.
 
Jag låg lutad mot Ulrik när han plötsligt började prata med mig.
"Vet du Josie?"
"Nej, vadå?"
"Vi har inte varit tillsammans så himla länge, men jag känner redan att du är den jag vill vara med"
"Åh, jag känner detsamma för dig, du är världens bästa, du är allt jag har"
"Och,.. Därför har jag skrivit en låt till dig"
Jag hoppade till, sa han just precis det där? Han har skrivit en låt till mig. Han tog fram gitarren.
 
(Vet att det inte är Ulrik som sjunger, eller hans låt)
 
"Här sitter jag igen, försöker och förstå vad som har hänt, en liten ung brunett som är det allra vackraste jag sett, ja hon lovar mig att alltid stanna kvar, ja hon lovar mig att jag är allt hon har, sången om flickan, flickan bredvid mig som viskar hallå, hon stormar av lycka, lycka omkring sig för att jag ska förstå, att hon är flickan från det blå, ja hon är flickan från det blå"
 
Några tårar föll ner på min kind, det blev bara mer och mer. Det var så fint, han hade verkligen gjort det här för mig.
"Jag älskar dig så mycket Ulrik, du är så fin. Låten var helt fantastisk" Jag kramade om honom hårt och kysste honom flera gånger.
"Jag gjorde denna låten till dig för att du är den ända som förstår mig och har förstått mig, jag älskar dig"
_________________________________________________________________________________________
Vet inte om delen var så himla bra! Men kände att jag var tvungen att uppdatera lite här nu, hihi! Så, vad tycker ni? Kommentera på !!!
 

Kapitel 8

Buildings,Gamla stMobile Uploads2 steg till paradise
Vi närmande oss Stockholm, klockan var 2 på eftermiddagen. Tågresan hade gått snabbt och bra då jag plötsligt kom och tänka på en sak.
"Ulrik, jag har ingen packning med mig"
Han skrattade till.
"Tänker du på det? Det är inte så svårt att fixa, det finns hundratals butiker i Stockholm"
"Så du vill shoppa med mig?"
"Allt för dig sötnos" Han kysste min panna, jag lirkade in mina fingrar i hans och kramade om hans hand hårt.

Vi klev av tåget, det var inte långt till Ulriks lägenhet från tågstationen så vi gick dit. Jag hade varit i Stockholm några gånger för att två av mina syskon bodde här med sina familjer. Det var smala, mysiga och trånga gator med gamla hus.

Ulriks lägenhet var fin och modern.
"Känn dig som hemma, här kommer du nog vara mer än just denna vecka" Sa han.
Jag log och gick runt och kollade.
"Gå inte in här, jag ska fixa en sak" Han gick in i ett rum och stängde igen dörren bakom sig. Jag satte mig i soffan och väntade på honom. Han kom ut med ett leénde på läpparna.
"Jag har en överraskning till dig" Sa han och jag sken upp ur soffan som en blixt. Han tog min hand och höll den andra handen för mina ögon. Sedan ledde han in mig i rummet.
"1 2 3, nu får du kolla" Han tog bort handen från mitt ansikte. Framför mig stog en dubbelsäng med en massa röda rosenblad sprödda lite här och där, och ett hjärta i mitten. I mitten på hjärtat stog det "U + J = SANT" av rosenbladen. På ett litet bord bredvid sängen fanns det en asiett med färska jordgubbar och smält choklad.
"Har du gjort allt det här för mig?"
"Nej för spöket Laban"
Jag slog till honom och han skrattade.
"Det är klart jag har" Sa han sedan och kysste mig på pannan. Jag satte mig i sängen, han la sig bredvid mig
 
Vi hade luggit och pratat och myst med varandra i över två timmar, det började mörkna och det började bli sent. Jag gick in di duschen och duschade av mig lite snabbt, sedan virade jag en handduk om mig och gick ut till Ulrik. Jag ställde mig vid dörrhålet och tittade på honom, han satt och kollade på tv.
"Jag har ju inga rena kläder Ulrik" Sa jag och suckade.
Han skrattade åt mig.
"Du kan la gå sådär?"
Jag skrattade ironiskt, han reste sig upp och gick in i sovrummet och öppnade sin garderob, han drog ut en gammal sleten skjorta som gick ner till knäna på mig för att jag var så kort.
"Trosor då?" Sa jag.
"Ehm...Kan du inte ta dina gamla så länge så får du köpa nya imorgon?" Jag nickade och jag tog på mig trosorna. Jag kastade av mig handduken och la den i sängen, sedan vände jag ryggen mot Ulrik och stack in armarna i skjortan. Jag vände mig om och kände hans blick mot min nakna överkropp. han började försiktigt knäppa knapparna nerifrån och upp. När han närmade sig mina bröst kände jag en rysning genom hela min kropp. Vi båda stog tysta, han log.
"Du behöver inte knäppa ända upp, men brösten får helst inte sticka ut" Sa jag och han skrattade. Jag vek upp skjortarmarna och slängde handduken i tvättkorgen. Det var sent och jag la mig i sängen med min mobil. Min mobil vibrerade, jag öppnade sms:et som var från Ulrik.
"Nu kommer jag och taaaaaaaaaaar dig sötnos♥" Jag log, han kom inspringande och hoppade på mig. Han naffsade mig lite i nacken och kysste sedan min hals. Han la sig sedan bredvid mig och pustade ut.
"Varför pustar du? Sa jag och rullade närmare honom. Jag drog av hans tröja och drog sedan handen över hans bröst, sedan la jag huvudet på hans bröst. Han låg och lirkade in sina fingrar i mitt hår.
"Bara så du vet är du den vackraste flickvän jag haft även fast vi inte varit ihop alls länge!"
Jag vände på mig och tittade djupt in i hans ögon. "Jag kan bara säga detsamma"
"Så för dig är jag din flickvän?"
"Dummer" Jag puttade till honom
 
Jag drog av mig skjortan och kröp sedan ner under täcket, jag låg mot huvudet riktat mot Ulrik.
"Godnatt" Sa han och kysste mig.
"Godnatt"
__________________________________________________________________________________________
Min update är bra nu (y)!! Kom igen att kommentera nu :-)
 
Det skulle vara sjukt kul och snällt om ni tipsar andra Munthers om min novellblogg. ! Puss alla fina :)

Kapitel 7

Crepes with Strawberries and Chocolate(1) FacebookFacebook

Medans Ulrim låg i sängen och drog sig gick jag ner och fixade frukost till honom, jag gjorde crepes med jordgubbar i. Det var det Ulrik hade gjort till mig i Usa, jag tänkte vara lika snäll som honom.
"Har ni haft en mysig natt?" Undrade Philip.
Jag skrattade.
"Vart vill du komma?"
"Nä, jag bara undrar.."
Julia kom farande genom köket.
"Dem kan nog mer än vad du kan Phille!" Sa hon, jag skrattade och de började bråka. Jag gick upp till mitt rum där Ulrik låg. Jag gick fram till honom och satte brickan med frukoste i hans knä. Sedan satte jag mig bredvid honom och drög över täcket över mig.
"Åh, Josefin! Det är supergott ut"
"Smaka då"
Han tog en tugga och sa att det var jättegott, innan han tog nästa tugga så kysste han mig. Jag hade ätit upp alla jordgubbar, det fanns bara en kvar.
"Får jag den?" Sa jag och kollade med "hundvalpsögonen" på honom. Han tog den.
"Hm, på några villkor"
Han sträckte fram den till mig och jag försökte ta den men han drog bort handen och pekade på sina läppar, jag kysste honom och sedan sträckte han fram handen igen. "En till" Sa han och jag kysste honom igen. Sedan stoppade han in jordgubben i munnen, jag puttade bort frukosten och tryckte mina läppar mot honoms för att försöka få ut jordgubben. I kyssen så öppnade han munnen och jordgubben gick från hans mun till min.
"Du är galen" Sa han medans jag låg bredvid honom och asgarvade.
"Hur ska jag klara att vara borta med dig? Vi har så himla kul tillsammans"
Han ryckte på axlarna och började ta på sig.

När vi stog och väntade på tåget, kände jag verkligen att det skulle bli så trist utan honom. Den finaste killen som fanns. Han drog in mig i en mjuk kram och kysste min hjässa flera gånger. Jag tittade upp på honom, våra läppar mötte varandra flera gånger. Tåget närmade sig.
"Ulrik det kommer inte gå"
"Jag måste iväg. Jag skulle stannat om det gick"
"Åh, jag hatar dig"
"Nej, säg inte så! Du gör inte det innerst inne"
"Åh, försök inte få mig på gott humör" Han skrattade och jag slog till honom.
Det var dags för Ulrik att hoppa på. Han kysste mig en sista gång och var på väg in när han vände sig om.
"Äsch, vad gör det om du följer med? Kom igen nu, tåget går" Ett glädjerus spred sig i hela min kropp, jag sprang emot honom och hoppade upp i hans knä. Han bar in mig och satte ner mig i ett säte.
"Du är bäst" Sa jag och pussade hans kind.
"Jag måste ringa mamma"
"Nej det behövs inte, jag har redan sagt till henne"
"Men? Va? Var det planerat att jag skulle följa med?"
"Såklart, hur skulle jag kunna klara det annars? Vi ska vara borta i en vecka."
"Skojar du?"
Han skakade på huvudet, och smekte sedan min kind. Jag lutade huvudet mot hans axel...
__________________________________________________________________________________________
Sådär!! Kommentera nu snälla! :)no

Kapitel 6

ClaraFavorite Places and Spaces / 253767_2075173479912_1262196651_2524500_3311307_n.jpg image by emmalee233 - PhoPinterest / Home
Hela bussresan tillbaka till mitt hus satt Ulrik och lekte med mina fingrar, mitt hjärta bultade mer än någonsin. Klockan var 9 på kvällen och det var varmt och kvavt ute. Vi steg av en bit från mitt hus och gick resten. Mamma, pappa, mina småsyskon Julia och Philip satt ute på altanen, alltså de som bodde hemma. Vi gick in dit, Ulrik var lite nervös. Jag kramade om hans hand och sedan gick vi in.

"Hej" Sa jag. Ulrik stog bredvid mig och höll mig hårt i handen.
Alla hälsade i munnen på varandra.
"Det här är Ulrik, Ulrik det här är en del av min familj" Alla skrattade, Ulrik också. Min familj reste sig upp och gick fram till honom och hälsade, sedan satte de sig igen. Jag satte mig i Ulriks knä och han höll armarna om mig.
"Så ni träffades alltså i Usa?" Frågade min pappa.
"Ja, det stämmer" Sa Ulrik och jag nickade.
"Och nu är ni tillsammans eller?" Frågade Julia.
"Tillsammans och tillsammans, vi gillar varandra väldigt mycket" Sa jag och log mot Ulrik.
Philip suckade, och vi skrattade.

Ulrik satt i min säng medans jag satt vid min dator. Jag hörde att han gick mot mig och rätt som det va kände jag två mjuka manshänder på mina axlar, jag rös och blev alldeles varm inom mig.
"Måste du sitta vid den där förbaskade datorn? Jag är ju här nu"
"Du har rätt" Jag stängde ner det jag höll på med och stängde av datorn, sedan la jag mig i sängen bredvid Ulrik. Han tog bort en hårslinga som hängde ner framför mitt ena öga och log mot mig.
"Vad tyckte du om min "lilla familj"? Någon gång ska du få träffa alla"
"Dem var hur trevliga som helst, så härliga att prata med"
"Vad bra att du tyckte det" Jag kysste honom lite lätt på hans mjuka läppar. Han besvarade den och höll i den tills jag satt gränsle över honom.
"Du är så himla fin" Sa han och sträckte sig upp för att ge mig en kyss.
"App app app" Sa jag och puttade ner honom och sedan tryckte jag in mitt ansikte i hans. Han skrattade och puttade sedan bort mig ifrån honom så jag låg bredvid honom.
"Asså du är galen Josie" Sa han och skrattade.
"Nej, bara fullständigt kär i dig"
Han smekte min kind och kysste mig sedan på hjässan.
"Jag är fullständigt kär i dig också, det är dig jag vill vara med"
Jag mådde så bra när jag låg bredvid honom och han berättade det för mig, världens bästa kille.
"Så, kan jag börja kalla dig min pojkvän nu?" Undrade jag.
"Bara om jag kan kalla dig min flickvän?"
"Deal" Sa jag. Han kysste mig, jag besvarade kyssen, han flyttade sig närmare mig och satt sedan sig på mig, han satte händerna i sängen för att inte trycka ner all tyngd på mig. Kyssen blev allt mer passionerad, jag hoppades att det inte skulle gå för långt såhär tidigt, men jag gjorde inget motstånd, utan han slutade själv efter en stund. Jag somnade sedan på hans bröst.

Nästa morgon låg jag på hans sida av sängen mer än vad jag låg min så Ulrik nästan trillade ner, han höll armarna om mig och jag låg ungefär så som jag gjorde när jag somnade.
"Godmorgon sötnos" Sa han när han vaknade.
"Godmorgon, ska du dra nu?"
Han skulle åka upp till Stockholm och skriva lite musik i två dagar, hur skulle jag kunna klara mig utan honom? Just nu var det ända jag vill ha hans närhet, hans mjuka kramar, hans pussar, allt han hade.
"Snart, men just nu vill jag bara ha världens bästa morgon med min favorittjej" Han drog in mig i en mjuk kram och han doftade så ljuvligt...

_____________________________________________________________________________________________
Så ! Nu har jag sommarlov också så uppdatering blir betydligt bättre! Jag kräver lite kommentarer för nästa del, det kändes som ni var helt borta innan! Men det kommer en ny del ikväll efter klockan nio om ni kommenterar bra !! :)

Var så pepp

Var så pepp på att skriva, är ni kvar? :o

RSS 2.0