#12

1vecka senare.

Planet hade precis lyft från marken, jag var förväntansfull. Jag satt och läste tidningen medans Ulrik låg och snarkade lite sött. I tidningen fanns ett stort reportage om just mig och Ulrik. "ULRIK MÅ VARA DEN BÄSTA POJKVÄNNEN MAN KAN HA" Nedanför rubriken stog det en massa om resan osv.

I Thailand.
Jag trodde att jag skulle svimma när vi kom fram till Thailand, det var runt 35grader, men bäst att inte klaga. Vi gick till den bussen som skulle ta oss till hotellet, Ulrik hade inte visat mig hur hotellet skulle se ut men jag gissade att det skulle vara ganska lyxigt. När vi var framme trodde jag att jag skulle smälla av, det var så vackert. Det var inte riktigt som ett hotell, utan ett stort vackert hus.
Michelle Home Design in Quintana Roo Mexico by Edgar Marin Architect | homesqu.comThe Black WorkshopDIY tutorials: ZARA HOME
Jag sprang in i huset med ett stort leénde på läpparna. Jag hade nog aldrig varit så glad förut.
"Det här är fantastiskt" Skrek jag ut till Ulrik. Han kom in och kramade om mig bakifrån.
"Allt för dig sötnos" Sa han och kysste mig lite lätt i håret.
Vi packade upp alla våra saker och hängde in alla kläderna i en garderob, sedan tog vi fram badkläderna och sprang ner till stranden som låg precis nedanför. Klockan var inte så mycket men solen stekte redan.
"Det här är underbart" Sa jag medans vi låg på stranden.
"Du är underbar" Sa han och rullade närmare mig. Han tog min hand och kysste den och sa sedan "Jag älskar dig, förlåt för allt som hänt och jag önskar det aldrig hade hänt! Men du är allt och jag älskar dig" Jag blev alldeles varm och log brett, sedan möttes våra läppar i en mjuk och lång kyss.

Vi gick in tillbaka till våran lyxlya, innan vi gick ut så stog vi en dusch. Alla folk här på gatorna i Thailand var så himla gulliga och trevliga, jag tyckte nästan lite synd om vissa. Det fanns mycket intressanta "affärer" med kläder som hade härliga färger. Ulrik köpte en väska till mig som jag verkligen fick upp ögonen för. Vi gick och letade efter någon trevlig uteservering och hittade tillslut en efter 1timmas letande. Jag beställde thailändsk mat, det gjorde Ulrik också. Jag tog en klunk från colan och smackade lite. Solnedgången lyste bakom oss, det var helt underbart. Jag tog upp min kamera och tog ett kort på Ulrik, först höll han för händerna framför ansiktet. Men när jag sa att han var snygg så ville han absolut vara med.

Vi fick våran mat och vi högg in i maten direkt, det såg så himla gott ut och det var det med.
"Jag har börjat med en ny låt" Sa han medans han tog en tugga ris.
"Åh, gud vad kul! Vad handlar den om?"
"Ehm, kärlek typ"
Jag skrattade, han gjorde en grimas.
"Det handlar typ lite om dig"
Jag log ett brett leénde.
"Skojar du? Så fin du är, jag älskar dig"
Vi böjde oss över bordet för att pussas.

När vi ätit färdigt betalade vi, sedan gick vi ner till stranden som låg precis nedanför restaurangen. Vågorna skvalpade in mot land, himmlen var orange och min mage pirrade när jag var i närheten av Ulrik. Han gick fram till mig och la sin hand mot min kind. Vi flytta ansikterna närmare varann och stog länge och kollade in i varandras ögon. Vi log, sedan tog han första steget och våra läppar möttes i en passionerad kyss, bakom oss var den fina solen.

sweetheartRenée M. Woldbæk - Først og fremst mamma til Leonardo, samboer og jobber i familie butikken Pinky SwearTwitter / Home

När vi var hemma så tog Ulrik fram gitarren. Jag låg i soffan och han satte sig och jag la mina fötter på honom, sedan började han spela. När texten kom smälte jag nästan det var så fint. (Vi låtsas att han inte släppt "Moments ago" nu hahaha!)

Han började på refrängen:
"And I don't even know if your mind is made up if you are where you wanna me. Don't say no, come on home. I want to turn around now, I want to turn around" Jag satte mig upp i soffan och gav honom en lång kram, sedan en puss på kinden.
_____________________________________________________________________________________________
Okej!! Äntligen, säger jag bara. Kommentera nu:))

Info

Kapitel 12 är påbörjat, haft sjukt mycket att göra nu!!:( Ska försöka med en lång del tills imorgon eller onsdag, den som väntar på något gott vntar aldrig för länge:)

#11

Jag skyndade mig hem, klockan var lite över 3 på eftermiddagen. Jag rotade igenom min "finklädersgarderob"
٠ ๋· Giяliciоu$ ٠ ๋·destroy whαt destroys you!MY WHITE CHOCOLATE MOCHA
Hennes outfit.
Jag borstade igenom mitt långa blonda hår och lockade det sedan. Efter en timma var jag äntligen klar, rekord.. Jag gick ut i trädgården, mamma satt i solen och läste medans mina småsyskon badade i poolen.
"Åh gumman, vad vacker du är, min 17-åring! Tänk när du var lika liten som Denise" Man såg nästan hur hon blev tårögd.
"Mamma, jag älskar dig ska du veta, tack för att du finns" Jag gav henne en kram och tog sedan på mig mina höga skor, eftersom jag var ganska kort, 1,59 så kunde jag i princip ha hur höga skor som helst. Jag gick över till Ulrik, dörren var öppen så jag gick in.
"Hallå?" Han kom nerspringande från övervåningen och gav mig en lång mjuk kram. Han var riktigt stilig, och han hade verkligen klätt upp sig.
"Vad ska vi göra?" Frågade jag nyfiket medans jag stod och pillade med hans fingrar.
"Hemlis" Sa han och gjorde en grimas.

Efter en lång stund var vi framme, vi hade åkt bil i ungefär 2timmar dit vi skulle. Jag satt med ögonbindel och kände mig så fånig. Vi klev ut och gick en lång bit innan vi tillslut var framme. Jag tog av mig bandet som jag hade runt ögonen och kikade runt. Det var en stor fin villa, nedanför låg ett så fint vatten så man bara ville i och bada. På altanen stog det mycket godsaker uppdukat, det var en massa ljus överallt, till och med runt poolen. Jag visste inte vad jag var, men en sak visste jag och det var att detta stället var så himla vackert.
"Vart är vi?" Frågade jag Ulrik.
"Knappt att jag vet det själv, vi är i Bohuslän någonstans haha.."
"Men åh gud! Det är så himla fint här, jag älskar det. Vems är huset?"
"Det är min familjs, och medans du är glad så hoppas jag att detta gör dig ännu gladare" Han tog fram två papperslappar ur sin ficka och gav dem till mig, det var inte vilka lappar som helst förstod jag när jag läste vad det stog. "Thailand 2 veckor tillsammans? Vad skulle du tycka om det?" Jag blev alldeles stel i hela kroppen och mitt hjärta dunkade snabbare och snabbare, ett glädjerus for genom hela min kropp.
"Ulrik! Du är den bästa i hela världen, det är klart som fan att jag vill följa med! Åh, shit du är så fin. Jag älskar dig ska du veta, riktigt mycket" Jag kysste honom och hoppade upp i hans knä. Jag sparkade av mig mina skor och han sprang ner med mig till havet, det var solnedgång och så varmt ute. Innan vi gick i vattnet hann jag byta om eftersom jag inte ville förstöra min finklänning. Han lyfte upp mig igen utan att jag var beredd på mig och slängde ner mig i vattnet.
Love - Love Photo (28060434) - FanpopLove - Love Photo (28060434) - FanpopLove - Love Photo (28060434) - Fanpop
Vi låg och gjorde en massa konster i vattnet, jag blev trött och la mig och vilade mot hans bröst.
"Du är så fin" Sa Ulrik medans han granskade min kropp noga.
"Äsch" Jag blev generad men log mot honom. Vi gick upp till huset igen, jag gick in och duschade av mig lite snabbt, när jag var klar tog jag handduken och torkade mig, jag tog på mig mina underkläder och fixade mig.
"Sexig"
Jag vände mig om, det var Ulrik.
"Shit Ulrik, fan vad rädd jag blev.."
"Sorry" Han gick fram till mig och gav mig en puss på hjässan.
"Skynda dig nu sötnos"
Jag tog på mig mina kläder och följde med Ulrik ner, vi satte oss och åt och pratade.

Efter några timmars snack och mycket mat var jag mätt och belåten nu. Av Ulrik fick jag Thailand biljetten, en bikini, ett par skor, en navelpiercing och lite annat smått och gott.
Alba & jonnyThat's FashionCamila Pujado Garnicasth
Vi gick upp och la oss i sängen och småpratade.
"Hur känns det att vara 17år nu då?"
"Underbart, bara ett år yngre än dig nu då"
"Men du kommer ju alltid vara min lilla skrutt ju"
Jag älskade när Ulrik kallade mig sådana saker som, "Skrutt, plutt, sötnos, gumman, hjärtat, gullet" osv.
"Haha jo, fast jag är starkare än dig ju"
"Ursäkta? Vad sa du?"
"Du hörde vad jag sa" Jag rullade över till honom och satte mig på honom.
"Bevisa det"
Jag tryckte ner hans händer och höll fast dem där medans jag skrattade så att jag nästan höll på att kissa på mig.
"Jag tar inte ens i" Sa jag.
"Visst gumman"
Han tryckte bort mig och la sig över mig, hans varma andetag nuddade vid min hals, ett leénde spred sig över hans läppar och våra läppar möttes i en passionerad kyss.
_____________________________________________________________________________________________
Ny del ute nu! Alltså först vill jag bara säga att jag är superglad och tacksam för era helt underbart magiska kommentarer, ni är så sjukt fina allihopa, fortsätt så! Så vad tycker ni om del #11?♥

#10

my life without you is black and white.I swear we were infinite.I wanna love you more...

Vi gick in till Ulrik igen, han hade precis packat färdigt för att åka till Stockholm över helgen för att skriva musik.
"Kommer du klara dig utan mig nu då?" Frågade han medans han tog ett steg och närmade sig mig.
"Tror fan inte det" Han greppade taget om mig och gav mig en kyss, sedan gick vi ut. När han hade packat i sina saker i bilen gick han fram till mig, han lyfte upp mig och pussade mig lite lätt.
"Jag älskar dig" Sa jag och log.
"Jag är snart tillbaka" Han hoppade in i bilen och åkte därifrån. Jag gick in, min familj satt i soffan och kollade på tv. Klockan var 23.00, Denise låg i mammas knä och sov.
"Jag går och lägger mig" Sa jag medans jag gäspade.
"Godnatt, sov gott" Jag sprang upp för trapporna in på mitt rum och låste dörren bakom mig. Sängen var obäddad och jag slängde mig i den, det luktade Ulriks parfym, jag andades in doften och det kändes som att han var här för ett ögonblick. Jag tog upp mobilen och skickade iväg ett sms till Ulrik. "Kommer sakna dig, godnatt älskling!♥♥♥♥" Bara någon minut efter fick jag ett svar. "Det är bara två dagar sötnos, sov så gott och dröm om mig! Jag älskar dig, du är världens bästa. Ring om det är något! Hur gör man hjärtan förresten?" När jag läste sms:et trodde jag jag dog av skratt, nybörjare som han var. Jag skrev ingenting till honom, jag skickade bara en puss mun som svar.

Nästa morgon vaknade jag av att Denise kom inspringande på mitt rum och skrek att det var frukost. Jag drog täcket över huvudet och sa åt henne att lämna mitt rum, vilket hon gjorde med detsamma. Jag stäckte ut armen för att nå min mobil, det var ett sms i inkorgen. "Ulrik" stog det. Jag log och läste sedan sms:et. "Godmorgon, tänkte bara säga att jag lever och att du inte behöver vara orolig. En sak till jag har inte glömt att du fyller år imorgon, jag kommer hem imorgon bitti så jag kan fira dig. Pusss! P.s jag har lärt mig göra hjärtan D.s!♥♥" Till svar skrev jag bara "♥♥!!" Jag klev upp ur sängen och tog på mig kläder, sedan gick jag ner till de andra. Jag stoppade ner två mackor i brödrosten och hällde sedan upp ett glas med apelsinjuice.

Efter frukosten tog jag med mina små systrar ner till stranden, vi badade i havet, köpte oss varsin glass och en slush ice.
be the change you want to see in the worldFUCK YEAH CUTE WISHESPinnwand-Fotos | Facebook
Vi satte oss i sanden och pratade.
"Vad tycker ni om Ulrik då?" Undrade jag.
"Han är jättesöt, jag ska gifta mig med honom" Sa Denise bestämt medans hon satt och pillade på min navelpiercing, jag skrattade bara och tänkte att det inte var lönt att säga emot.
"Har ni pussats?" Frågade Desirée.
"Haha, ja det är klart"
Hon gjorde en grimas och fortsatte att äta på sin glass.

Jag vaknade upp lycklig, idag fyllde jag äntligen 17år och Ulrik skulle komma hem från Stockholm. Jag hörde steg i trappan, jag la mig ner igen och låtsades sova när dörren öppnades.
"Ja mår hon leva, ja mår hon leva..." Sjöng dem och jag log under täcket. Jag drog av täcket över huvudet, Denise och Desirée hoppade upp i sängen bredvid och gav mig en kram. Jag fick tårta och presenter på sängen. André stog bakom alla och verkade så ointresserad.
"André kom" Sa jag. Han gick fram till mig, jag gav honom en kram.
"Grattis på 17-årsdagen syrran"
"Älskar dig"
Han rynkade på näsan och sa bara "äsch".
Pinterest / HomePiercing;vicissitudes of fate
Nu på morgonen fick jag en vacker navelpiercing och ett par Jeffrey Campbell skor.

Tiden gick och klockan var på två på eftermiddagen, Ulrik skulle komma till Göteborg vid 3. Jag fixade mig och åkte in till Göteborg för att möta upp honom. Jag tog bussen till tågstationen. Det var 10minuter kvar till tåget skulle anlända. Jag satte mig på en parkbänk i den varma solen. Tåget kom 5minuter tidigare, Ulrik klev ut, han såg mig först inte.
"Ulrik" Sa jag. Han vände sig om och ett leénde spred sig över hans läppar. Jag sprang emot honom och hoppade på i hans knä, han tog emot mig. Jag tryckte mina läppar emot hans och vi möttes i den perfekta kyssen.
"Grattis på 17-årsdagen älskling, jag har en överraskning för kvällen!"
"Vadå? Frågade jag nyfiken.
"Det får du se" Sa han och blinkade med ena ögat, han släppte ner mig och vi började gå mot bussen hand i hand..
______________________________________________________________________________________________
Så! Äntligen en längre del! 10 kommentarer till nästa del nu! Kom igen:))

#9

FacebookFacebookFacebook

Jag låg bredvid Ulrik, han snarkade som vanligt. Inte för att det störde mig, men det var så gulligt. Jag la mitt huvud på Ulriks bröst och han vaknade till.
"Förlåt" Sa jag och log.
"Inga problem" Han gav mig en kyss på hjässan och somnade sedan om igen.

Celines dröm:
Jag vaknade till, jag var alldeles blöt över hela kroppen. Det kändes som att jag låg i en vattenpöl. Jag skyndade mig upp ur sängen och in till badrummet, jag lyfte upp toalocket och spydde, det rann tårar ner fär mina kinder och det kändes som attt jag skulle svimma. Jag la mig ner på toalettgolvet och hörde springande steg emot mig. Det var Ulrik. Han satte sig på huk bredvid mig och kände mig i pannan.
"Älskling, vad händer?" Sa han och kollade chockerande på mig.
"Ulrik.. Jag tror att jag är gravid. Jag vet att det låter som värsta skämtet men,.. Min mens är sen, jag mår skit och jag har gått upp i vikt. Han kollade på mig, och det kändes nästan som att hans ögon ändrade färg, han blev arg. Riktigt arg.

Verkligheten:
Jag vaknade alldeles kallsvettig med en gråt i ögat, mitt hjärtade dunkade fortare än någonsin. Ulrik vaknade och satte sig upp i sängen bredvid mig.
"Hjärtat, hur mår du? Mardröm?"
"Jag tror jag mår bra.. Faktiskt, drömmen var bra"
"Berätta" Sa han och kramade om mig.
"Jag drömde att jag blev gravid, jag längtar tills den dagen då vi är redo att ta emot en bebis"
Han gav mig en lång kyss för att göra mig säker på att det verkligen var mig han ville ha.
"Jag älskar dig" Sa han.

Hela gårdagen hade jag luggit i sängen och pratat med Ulrik, vi hade så mysigt tillsammans även om vi inte gjort något. Idag skulle jag träffa Ulrik igen, vi tröttnade aldrig på varann och jag är glad att vi rett ut allt galet omkring oss. Jag packade ner en bikini i min väska om vi skulle bada, sedan sprang jag över till honom och jag möttes av en stor bamskekram. Vi bestämde oss för att bada i hans pool, jag gick in i badrummet och bytte om. Ulrik kom in, han gav mig en kram bakifrån, jag vände mig om och gav honom en mjuk kyss, han besvarade kyssen med lätta läppar. Han tog min hand och vi gick ut. Solen gassade, och det blänkte i vattnet. Han lyfte upp och och började kittla mig.
"Ah, Ulrik nej! Sluta" Jag kunde inte sluta skratta och det slutade med att vi låg i vattnet samtidigt.
"Jag hatar dig" Sa jag och räckte ut tungan.
"Jag tror dig inte"
Han satte sina händer på mina höfter och jag rös till, jag var den lyckligaste tjejen i hela världen!
______________________________________________________________________________________________
Sådär ja! Över 10 kommentarer till nästa nu? Kommentera!!

Ikväll

Ikväll kommer delen upp woho:))

Info

Nytt kapitel uppe på bloggen imorgon, hatar att det finns så lite tid! Men imorgon så, och i helgen :-). Väntar man på något gott så väntar man aldrig förlänge, hihi! Tack för alla fina kommentarer, det betyder verklingen supermycket! Puss.


#8

Åh, skrev ju värsta långa kapitlet igår, sen råkade jag göra något så att det stängdes av och det sparades inte!!! Det var därför det inte kom upp något igår, men nu så!
________________________________________________________________________________________________

Det var ett tag sedan jag såg Ulrik sist, jag saknade faktiskt honom inte ett dugg. Han hade ju varit så otroligt dum mot mig. Visst jag älskar honom jättemycket, men jag vet inte om jag kan förlåta. Okej okej, jag är fortfarande otroligt kär..

Jag låg i sängen och tittade upp i taket när mamma kom inspringande med nyvikna kläder. Hon satte sig på sängen.
"Vad har hänt med dig och Ulrik egentligen? Ni träffas ju aldrig."
Jag suckade, men tänkte att det var bäst att svara.
"Alltså, vi typ är inte vänner längre.. Men jag saknar honom"
"Lilla hjärtat, kärlek är svårt, riktigt svårt. Följ ditt hjärta" Hon gav mig en puss på pannan och gick sedan ut.

Jag klev upp ur sängen och tog på mig kläder, och fixade mig sedan. Jag kollade på min mobil, "1 meddelande i inkorgen" stog det, jag öppnade meddelandet. Det var från Ulrik. Mitt hjärta började bulta hårdare och jag var glad men blev ändå ledsen inom mig.
"Jag vill träffa dig, är du fortfarande arg? Kan vi reda ut det här? Saknar dig / Ulrik"
Jag läste sms:et om och om igen för att se om det verkligen var sant, jag trodde han hade glömt bort mig. Med darrande fingrar skrev jag ett svar.
"Säker? Men visst, vi kan ses! När och var?"
"Kom till mig om en halvtimma, ok?"
"Ok"

Jag visste inte vad jag har gett mig in på, men jag följer mitt hjärta och den känslan säger att jag är på rätt väg. Tiden rullade på och om 5minuter skulle jag vara hos honom, jag tog på mig en kofta och gick sedan över till Ulrik. Mina ben darrade mer än någonsin och fjärilarna i magen förstörde allting. Jag plingade på och stog förväntansfull utanför dörren. Han sprang ner för trappan och öppnade dörren.
"Hej" Sa jag, jag mötte Ulriks blick. Hans ögon var så fina.
"Hej, kom in"
Vi satte oss i hans soffa, båda var lika tysta och jag väntade på att han skulle börja prata.
"Jag har saknat dig" Sa han.
"Jag har saknat dig också, men kan du berätta för mig om kyssen?"
"Ehm okey! Min kompis var hos mig, hans tjej var med honom här. Det var hon som kysste mig. Han gick typ på toaletten och hon började prata med mig, jag trivdes inte i hennes sällskap och jag kände mig faktiskt lite rädd. Tillslut kysste hon mig och jag kunde inte göra motstånd, sanningen var den att hon bara var tillsammans med min polare för att kunna bli tillsammans med mig"
"Talar du sanning?" Jag var tvungen att kolla honom, men han lät så seriös och han hade faktiskt en tår i rösten.
"Ja" Sa han och fällde en tår.
Jag la armen om honom och lutade mitt huvud mot hans axel.
"Ulrik, gråt inte! Jag tror dig. Men vad hände sen då? Dumpade han henne?"
"Ja, direkt" Snyftade han.

Han drog handen över mitt huvud och tog tag i min hand, han såg mitt djupa sår i handen. Den dagen jag såg kyssen, när jag blev så förbannad och bara ville slänga mig framför ett tåg.
"Celine? Vad har hänt sötnos?"
"Du kommer inte tro mig"
"Jag tror dig, du kan berätta allt för mig"
"När jag såg kyssen, jag blev så in i helvetes arg så jag ville bara sjunka ner i marken. Jag ville inte finnas mer, jag försökte ta livet av mig. Det är sant" Jag torkade mina tårar och min mascara rann ut.

Han kollade på mig chockerande och kramade om mig hårt.
"Du är den enda för mig, jag lovar. Jag älskar dig" Sa han och pussade mig i hårbotten..
_______________________________________________________________________________________________
Sådär, kommentera nu! Tycker ni jag ska fortsätta på den här novellen eller börja på en ny? :-)


info

Åh, varför finns det inte all tid i världen till bloggen? Det är så stressigt nu, flera prov osv! Imorgon kommer ett nytt kapitel, det lovar jag! Önskar jag hade mer tid, tack för era fina kommentarer, det värmer! :-)

#7

apple, iphone, iphone 4s, luxus, new - inspiring picture on Favim.comnew emo corner: Cute Emo Girl WeepingConfortably Numb
Dagarna gick och Ulrik ringde mig minst 5gånger varje dag, jag svarade inte för jag orkade inte höra på att han skyllde bort sig på allting.

Jag hörde steg i trappan och tänkte för mig själv "fan", jag hade ju inte berättat något för mamma ännu. Dörren öppnades och jag låg med huvudet nerborrat i kudden.
"Gumman, har det hänt något?" Sa hon och satte sig på sängen och la handen på min rygg. Jag snyftade lite och tänkte att jag måste berätta för att hon misstänkte något.
"Det är Ulrik" Jag satte mig upp i sängen, mamma la armen om mig och kramade mig hårt.
"Ha..han, han har varit otrogen.." Tårarna forsade ner för mina kinder, jag kunde inte hålla tillbaka dem.
"Åh hjärtat, det är så hemskt. Du måste bara gå vidare"
"Men åh, det går ju inte! Han är ju den underbaraste person på hela jorden"

Efter en stunds snack så mådde jag faktiskt bättre och jag hade tänk på det där mamma sa om att gå vidare, jättesvårt med någon man älskar så mycket. Mitt huvud sprängdes av alla dessa tankar jag hade i huvudet och jag kom aldrig fram till något beslut som jag skulle göra. Jag tackade nej på alla telefonsamtal han ringt mig, men bestämde mig om han ringde en gång till skulle jag svara, och det gjorde han. Jag väntade en stund med att svara men tryckte sedan på svara.
"Hej.."
"Celine, det har blivit fel. Vi måste prata!!"
"Varför? Jag såg dig kyssa en annan tjej, idiot! Ska du berätta att det är slut eller?"
"Okej lyssna här! Jag älskar dig, kan vi ses?"
"Nej, du älskar mig inte, om du älskar mig skulle du för det första inte kysst henne, för de andra skulle du vara hos mig nu"

Jag gick med på att träffa honom ändå även om jag inte ville, han stod utanför och väntade på mig.
"Hur mår du?" Frågade han.
"Vad fan tror du? Jag är helt förkrossad, jag älskade dig Ulrik, men nu vet jag inte längre"
"Snälla Celine, du är den enda för mig. Jag älskar dig"
"Nej det gör du inte, du ljuger"
"Vad ska jag göra för att du ska tro mig?"
"Inte vet jag, men du kysste henne, frivilligt antar jag?"
Han kollade ner i marken och sprakade runt på lite grus. Han lät ändå så gullig och att han verkligen ville bli förlåten. Jag gick fram till honom och tog tag i hans hand.
"Ulrik, jag älskar dig! Men det här blir svårt, mina känslor är inte nog starka för att jag ska kunna lita på dig helt, jag tror det tar slut här.." Mina tårar föll ner en efter en på kind blanka kind, jag släppte taget om hans hand och började gå hemåt. Vår vänskap var förstörd, vårt förhållande var förstört, hur skulle detta sluta?..
______________________________________________________________________________________________
Äntligen eller? Klarar ni över 10 kommentarer? Tipsa gärna era vänner och Ulrik fans om min novell, skulle va gulligt :-)

..

Kommer ny del imorgon! Tack för alla kommentarer! :)

#6

I just want to be happy :(I just want to be happy :(I just want to be happy :(
1månad senare.

Jag och Ulrik har inte träffats på ungefär 1vecka för att han var ute och spelade lite här och var, men idag skulle han komma hem. Han sms:ade mig och sa att han var 1mil hemifrån, jag fixade mig lite snabbt och satt sedan och kollade ut genom fönstret för att se om han kom. Jag hörde en bil köra förbi utanför, Ulrik hoppade ur bilen och jag blev glad. Jag skyndade mig ner för trapporna och ut genom dörren.
"Ulrik" Skrek jag. Han vände sig om, jag sprang emot honom, han tog emot mig när jag hoppade upp på honom och gav honom en mjuk kyss.
"Jag har saknat dig massor" Viskade jag i hans öra.
"Jag har saknat dig också, jättemycket" Jag följde med honom in, vi satte oss och kollade på en film med lite chips och godis. Ulrik låg och pillade i mitt hår, medans vå låg där och pratade. Jag tog fram en tidning som låg på golvet och började bläddra i den. Det var ett reportage om Ulrik. Det stog med stora feta bokstäver "ÄR ULRIK MUNTHER OTROGEN MOT CELINE?" Jag fick en gråt i halsen och jag flyttade mig ifrån honom.
"Ulrik, vad är det här? Kan du berätta detta för mig?"
Det var två bilder på Ulrik och en tjej, den ena bilden står dem och kramas och den andra bilden så pussar han henne.
"Det är ingenting, jag lovar. Det är min kusin, du kan lita på mig" Han lät så ärlig när han sa det.
"Lovar du?"
"Jag lovar, du är den enda för mig" Jag la mig bredvid honom igen och han kysste mig i håret.

Jag gick hem och la mig i soffan och vilade en stund för Ulrik skulle göra något med sina jobbkompisar. Vi bestämde att vi skulle träffas senare ikväll.

När Ulrik kom hem sprang jag över till honom igen, jag gick in utan att knacka på och jag tror jag ser i syne. Mitt framför ögonen på mig står Ulrik "Min pojkvän" och kysser en tjej. Jag sjönk ihop och vände mig genast om och sprang ut. Tårarna forsade ut från mina ögon och det kändes som att jag skulle spy. Jag sprang långt, långt ifrån där vi bodde. Jag la mig i gräset och ville bara dö, tårarna slutade aldrig komma, det var som om jag inte fanns längre. Var jag inte den enda för honom?
______________________________________________________________________________________________
Kommentera nu då! Fick bara 3kommentarer på förra? kom igen nu!!

#5

thecolorfulfashionworldНовостиTumblr

Jag vaknade med ett leénde på läpparna, gårdagen var så fin, medans jag låg och tänkte på vad som hade hänt så fick jag ett sms, det var från Ulrik.
"Godmorgon sötnos, ska vi träffas idag?"
Jag log när jag läste sms:et och jag läste det om och om igen.
"Självklart vill jag träffas, när och var?"
"Kom till mig om någon timma"
Jag la ifrån mig mobilen och nattduksbordet och sträckte på mig, jag gick ner och hällde upp lite flingor och mjölk i en skål och bläddrade i en kändistidning som Ulrik var med i. När jag såg alla dessa bilder på honom märkte jag verkligen hur mycket snyggare han var i verkligheten, det gick ju inte va snyggare eftersom han är sjukt snygg på bild också.

När jag ätit upp stoppade jag in skålen i diskamaskinen och klädde på mig, jag kollade ut och solen lyste in genom fönstret och bländade mig. Jag tog på mig ett par shorts och ett linne, sedan sminkade jag mig lite snabbt. Jag genade över trädgården och knackade på Ulriks dörr, han kom nerspringande i väldig fart från övervåningen. När han öppnade möttes jag att hans underbara leénde, och jag nästan dog lite. Han gick fram till mig och gav mig en varm kram, sedan drog han med mig uppför trappan. Allt såg precis likadant ut, jag kände mig verkligen hemma här.

Ulrik la sig ner i soffan och jag satte mig i hans knä.
"Så det är du och jag nu, va?" Undrade jag.
"Ja, eller jag hoppas det"
"Jag också"
Han reste sig upp och kollade mig djupt i ögonen, sedan log och och flyttade sitt ansikte lite närmare mitt. Jag tog ett djupt andetag och slöt ögonen. Efter bara några få sekunder kände jag att mina läppar möttes av hans mjuka fina läppar, kyssen var mjuk och mysig. Han drog sig bort från mig och log.
"Sorry" Sa han och kollade ner.
"För vadå?"
"Kyssen, det var inte meningen att det skulle gå så fort"
"Aha, nej men det är lugnt. Jag gillade det"

Vi bestämde oss för att gå ner till stranden för att sola och bada, den lilla biten ner till stranden gick vi bredvid varandra och höll varandra i handen. Vi la våra handdukar i sanden och gick ut i havet. Han lyfte upp mig och sprang utåt.
"Nej Ulrik, snälla släpp ner mig!" Jag fick världens skrattattack, när vi kommit ganska långt ut släppte han ner mig i vattnet. Jag ställde mig mitt emot honom och la armarna runt hans nacke, han satte sina händer lite ovanför min rumpa, sedan gav jag han en perfekt kyss.
"Du är bäst" Viskade han i mitt öra.
"Nu blir du aldrig av med mig ska du veta"
"Vad bra, för det är bara dig jag vill ha"

Vi gick upp och la oss på stranden, jag kände hans blickar mot min kropp hela tiden, jag brydde mig inte alls för just nu var jag bara så himla lycklig att jag hade Ulrik, den bästa i hela världen.
______________________________________________________________________________________________
Så vad tycker ni? Kommentera nu! Egentligen skulle det kommit ut ett till igårkväll, men tränade sent och sedan var det ju fotboll på tv! Så här kom det istället, skriv nu vad ni tycker!!:)

RSS 2.0