Del 12

Te amoFacebookLikes | Tumblrlouiseolivias -
Tre veckor har gått sen pappa dog, efter det var jag depp och träffade inte någon på två veckor, inte ens Ulrik. Han förstod mig precis och fattade allting. Men idag kom vi fram till Spanien, Ulrik bjöd med mig för han tyckte att det var bra för mig att komma iväg lite och bara andas ut på en utlandssemester tillsammans med hans familj.  Ulrik, Kjell,  och Ulriks halvsyskon Isak och Gustaf. Jag hade verkligen kommit Ulriks familj nära på senaste tiden och vi har verkligen riktigt roligt tillsammans.
Jag går Ulrik tar hissen upp till våning fem medans de andra tar hissen till våning tre eftersom jag och Ulrik ska dela rum.
Ulrik låser upp dörren och vi går in på rummet, det är välvårdat och hyfsat nyrenoverat, vi ställer in väskorna i det lilla sovrummet och sedan slänger jag mig i sängen, klockan är 9 på kvällen och jag är dötrött, jag slänger iväg ett sms till mamma.
"Hej mami! Ligger just nu på hotellrummet Spanien, klockan är nio här och det är supervarmt ute. Hälsa dem små klängaporna, älskar er allihopa!"
Jag får snabbt ett svar.
"Åh hej min underbara, vad roligt och ha det så himla bra. Dem pratar om dig hela tiden, hälsa Ulriks familj också! Bästa Bellis ♥♥♥"
Jag lägger ifrån mig mobilen och ropar på Ulrik, han kommer gående och lägger sig bredvid mig i sängen, han kramar om båda mina händer och kysser mina läppar.
"Du är så bäst" Viskar jag i hans öra.
"Du vet att vi har varit tillsammans i en månad imorgon va?"
"Ja, självklart. Det glömmer jag inte så lätt"
"Bellabus, jag är så himla kär i dig så jag inte kan beskriva det med ord, jag är så glad att du finns här vid min sida"
"Ulrik, jag är så himla kär i dig också. Du betyder så mycket för mig så att det inte är sant, världens finaste kille har jag"
"Isabella, jag älskar dig"
Första gången de tre orden har ploppat ut ur hans mun, jag blir varm i hela kroppen och ett stort leénde sprider sig över mina läppar.
"Jag älskar dig också"
 
Alarmet går igång 07.30, jag gäspar och reser mig sedan upp. Ulrik ligger fortfarande sover, medans han får sova en liten stund till byter jag om till bikini och fixar till mig lite. Jag tar fram en väska och lägger i två handdukar samt ett par tidningar och min mobiltelefon.
"Ulrik, vakna" Säger jag och ruskar till honom. "Vi ska käka frukost nu"
"Mmmmm" Säger han sömnigt och vänder sig om emot mig. Han får mig att le, han ler också och sätter sig upp i sängen. Han ger mig en snabb kyss och fixar sedan till sig, vi går hand i hand ner till matsalen, de andra sitter redan och äter. Vi plockar till oss av frukosten och sätter oss sedan där borta vid dem.
"Godmorgon" Säger Kjell glatt.
"Godmorgon" Säger jag och Ulrik i mun på varandra.
 
När vi ätit färdigt går vi ut.
"Jävlar vad det bränner under mina fötter" Skriker jag.
"Ahmen Bella, hopp upp" Säger Ulrik.
Jag hoppar upp på hans rygg och han tar mig till solstolarna.
 
Solen bränner på mina ben och det är verkligen paradiset.
"Isak och Gustaf, ska vi putta i Ulrik? Eller vad tycker ni?" Säger jag.
"Jaaa" Skriker de i mun på varandra. Ulrik står på bassängkanten med tårna i vattnet, vi springer bakom honom och puttar i honom. Alla tre faller ut i skratt.
"Give me five" Säger jag till dem. Dem "Fivear" mig och vi skrattar ännu mer.
Ulrik ser inte speciellt glad ut när vi står där och flinar åt honom. "Skitungar" Fräser han och han är så himla söt när han spelar sur.
"Vems idé var det?" Säger han.
Både Isak och Gustaf pekar på mig, Ulrik närmar sig mig, jag börjar springa runt polen och när han precis försöker få tag på mig hoppar jag i poolen. Ulrik kramar om mig hårt, samtidigt börjar han att kittla mig vilket han vet att jag avskyr.
"Åh Ulrik, nej sluta! Ahh, sluta"
Jag dyker ner under vattnet, han söker upp mina läppar och kysser mig. När vi kommer upp till ytan står Gustaf och Isak och skrattar åt oss.
"Vad gjorde ni under vattnet då?" Frågar dem.
Vi skrattar.
"Kysstes" Svarar Ulrik. Jag nickar och dem skrattar. "Bläää" Säger Gustaf och vi skrattar.
 
Klockan är halv 5 och vi är tillbaka uppe på hotellrummet, jag sitter i soffan och väntar på att Ulrik ska bli klar i badrummet. Han kommer ut med en handduk virad om sina höfter, det finaste jag sett. Jag har nämligen inte sett honom i bar överkropp och vi har varit tillsammans i en månad idag, panik!
"Har du duschat?" Frågar jag.
"Nää, tänkte vänta på dig"
"Gulligt av dig" Jag reser mig upp och går fram till honom, han lägger händerna på sina höfter och kysser mig, mitt i kyssen lyfter han upp mig och bär mig in i badrummet. Jag får en chock när jag kommer in, det ligger en massa rosenblad som en gång fram till badkaret, det står massa ljus överallt och två glas med champagne och även chokladdoppade jordgubbar.
"Åh, Ulrik! Att du bara orkar med att göra detta för mig betyder verkligen allt"
"Jag älskar ju dig, och vi har varit tillsammans i en månad idag, så varför inte?" Innan han släpper ner mig i badkaret kysser han mig.
 
Tiden går och vi myser fortfarande, mina händer kramas om av Ulriks och vi kan bara inte släppa varandra. Hans läppar nuddar vid mig hela tiden, jag ryser, jag ler, jag blir varm, och det pirrar i magen som aldrig förr. Jag är bara så glad att jag har honom vid min sida, och att han älskar mig precis lika mycket som jag älskar honom
"Vet du vad jag älskar med dig?" Säger jag.
"Njae, vadå?"
"Att vi har så himla roligt tillsammans. Du är som min bästa vän fast att det finns känslor" Säger jag och ger honom en passionerad kyss, han besvarar den och rätt som det är möts våra tungor och jag faller över honom. "Jag med" Säger han andfått och fortsätter att kyssa mig, han slutar upp när vi hör att dörren öppnas. Det är två tjejer som pratar med varandra samtidigt som dem skrattar.
"Jag kan inte fatta att Ulrik valde den slampan, hon är ju bara en jävla bitch som söker uppmärksamhet. Hon är inte ens snygg, inte sexig och ingenting. Hon ska få se att Ulrik blir min igen"
Jag och Ulrik kollar på varandra med stora ögon. "Vad fan gör dem här?" Tänker jag och jag gissar att Ulrik tänker detsamma.
___________________________________________________________________________________________
Haft ett långt uppehåll men nu är jag tillbaka igen, så det är bara att titta in här varje dag igen, kan dock hända att jag inte orkar/hinner uppdatera varje dag men ska försöka så gott jag kan! Ha det så bra !
 
5 kommentarer? :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Tora (torahansson.blogg.se)

Spännande :).

2012-11-12 @ 21:03:32
URL: http://torahansson.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh jättebra! Mer!

2012-11-12 @ 23:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0